Dozvolite da se predstavimo

O nama

Visok kvalitet usluge koji pružamo korisnicima doma za stare Vila Košuta naš je prioritet. Pored modernog i komfornog smeštaja, za sigurnu i bezbednu svakodnevicu pobrinuće se i profesionalno medicinsko osoblje doma.

Zdravlje je prioritet bez obzira na godine, a u poznom dobu, kada je kod mnogih lica narušeno, na očuvanje i unapređenje zdravstvenog stanja stavljamo naročit akcenat. Naš cilj je da svi korisnici naših usluga koriste maksimalni potencijal svojih sposobnosti, zato posvećeno radimo na njihovoj vitalnosti.

Dom za stara lica Košuta zapošljava isključivo stručno, iskusno i obrazovano osoblje koje je prošlo obuku za rad sa starijom populacijom. Pre zaposlenja svo osoblje prolazi rigorozne pripreme, kako bi smo se uverili da u našem domu rade stručnjaci koji se pouzdano i odgovorno postavljaju prema radnim zadacima.

Svi članovi tima su osobe od poverenja koje će u svakom momentu biti na raspolaganju štićenicima doma, u cilju očuvanja i unapređenja njihovog zdravlja.

U profesionalnom timu Vila Koštuta su lekari, fizioterapeuti, medicinske sestre, negovateljice, radni terapeuti, socijalni radnik i osoblje zaduženo za održavanje higijene. Svako od njih dostupan je 24 časa svakog dana u godini, kako bi svakodnevica starih lica proticala u dobrom zdravlju i maksimalno prijatnom ambijentu.

Otišli smo korak dalje

Specijalistički pregledi na dohvat ruke

Imamo u vidu da pozne godine života prate razna zdravstvena stanja koja mogu narušiti duševni i telesni integritet starijih lica.

Dokaz da smo mislili o svakom detalju je Poliklinika V&D, koja se nalazi u dvorištu Doma Vila Košuta. Na Poliklinici štićenici doma mogu obaviti sve potrebne specijalističke preglede kod renomiranih stručnjaka iz različitih oblasti medicine.

Pregledi se zakazuju u skladu sa potrebama pacijenata – nema čekanja i neprijatnosti, a ukoliko postoji potreba obezbeđena je i pratnja medicinskih sestara od privatne sobe do lekarske ordinacije.

Licenca

Rešenje Ministarstva za rad, zapošljavanje i socijalna pitanja broj 022-02-00109/2022-19 od 10.10.2022. godine.

Naše osoblje

Naše ljubazno, iskusno i stručno osoblje uvek radi sa osmehom na licu.

Bezbednost

Osobe sa znacima demencije bezbednije su sa nama nego same kod kuće.

Iskustvo

Naše višegodišnje iskustvo je garancija visokog kvaliteta.

Aktivnosti

Sve činimo da korisnici naših usluga iskoriste maksimalni potencijal svojih sposobnosti.

0

Mesta u Domu

0 +

Doktora & Sestara

0 +

Zadovoljna korisnika

0 +

Godina iskustva

Usluga krojena prema Vašim potrebama

Lični pristup

Kada smo pokrenuli projekat doma za stare Vila Košuta imali smo jasnu viziju – da korisnicima pružimo uslugu vrhunskog kvaliteta i sigurnosti, tako da se osećaju kao u sopstvenom domu, ili čak i bolje! 

Profesionalnom brigom, raspoloživošću i ophođenjem punim poštovanja i empatije, obezbedićemo osećaj sigurnosti i poverenja. U našem Domu diskriminacija ne postoji! Bez obzira na godine i zdravstveno stanje starijih lica, mi brinemo o svim korisnicima podjednako. Visok nivo medicinske i zdravstvene nege je ono što ćete sigurno osetiti dolaskom u Vilu Košuta.

Kako bismo svim korisnicima naših usluga pružili tretman kakav očekuju i zaslužuju, na samom početku saradnje vršimo individualne konsultacije. Prilikom dogovora, na inicijalnom sastanku, razgovaraćete sa vlasnikom, odnosno direktorom, Vile Košuta, gospodinom Bojanom Radosavljevićem. 

Otvoreno i sa puno pažnje slušamo svakog našeg postojećeg i budućeg korisnika. Stoga, budite slobodni da iznesete sve zahteve i očekivanja kako bismo što bolje razumeli vaše potrebe i bili u mogućnosti da ih realizujemo. Na taj način ćemo eliminisati potencijalne nesporazume i komplikacije, i biti sigurni da dobijate uslugu krojenu po vašim merilima.

Upoznavanje

Šansa za prvi utisak je samo jedna

Odluka da lice u poznim godinama života, usled bolesti ili drugih faktora, život nastavi u domu za stare nikada nije laka. Bilo da senior odlučuje o ovom pitanju samostalno ili, da članovi porodice razmatraju najbolje opcije za člana domaćinstva, u pitanju je izazov čije savladavanje mnogima neće biti lako.

U domu za stare Vila Košuta razumemo stres koji predstavlja iskorak iz svakodnevice i stres prelaska u novi, nepoznat životni prostor. Ne znate šta vas očekuje, kako ćete biti prihvaćeni i da li će vam se svideti etapa života koju otpočinjete. Razumne brige, ali mi smo tu da ih otklonimo. 

Šansa za prvi utisak je samo jedna, a nama je stalo da vam se dopadnemo – i na prvi, i na svaki sledeći pogled. Zato smo razradili strategiju koja će vam pomoći da prevaziđete potencijalnu neprijatnost. Ukoliko razmišljate o životu u domu za stare, ali još uvek niste sigurni i imate brojna pitanja i nejasnoće, možete zakazati sastanak. Tim naših stručnjaka, sačinjen od lekara i socijalnog radnika, doći će na dogovorenu adresu – u Vaš dom. Zajednički ćemo razmotriti vaše zdravstveno stanje, nedoumice, želje i mogućnosti.

Kada budete imali sve potrebne informacije, lakše ćete doneti odluku zasnovanu na činjenicama i iskustvima iz realnog života. Takođe, upoznavanjem sa našim kolegama pre samog dolaska u dom premostićete barijeru koja se obično javlja kada treba iskoračiti u nepoznato i za kratko vreme steći ćete osećaj bliskosti sa našim osobljem.

Razmišljate o životu u domu za stare?

Zakažite sastanak i tim naših stručnjaka će doći u Vaš dom da se upoznamo i napravimo zajednički dogovor oko prelaska u dom.

Budite i Vi deo našeg tima

Zaposlenje

Naši zaposleni vole svoj posao, zato su tako i uspešni u njemu.

Ukoliko želite da postanete deo stručnog tima Doma za stara lica Vila Košuta, a posedujete sve neophodne reference kao i obuke za rad sa starim licima, pošaljite svoju prijavu na mail adresu domvilakosuta@gmail.com

Podaci o pravnom licu

 

POSLOVNO IME

Vila Košuta DOO Beograd-Palilula

MATIČNI BROJ

21211869

PIB

109619407

TEKUĆI RAČUN

160-0053800022068-48